Contacteer ons!
contact
Riolering conform de nieuwe wetgeving

Wettelijk erkende uitvoerder van rioleringswerken

Meer en meer straten worden vernieuwd en hierbij hoort ook de verplichte scheiding van uw rioleringsnetwerk. Wie dan ook van plan is te bouwen of te verbouwen kiest er beter meteen voor de scheiding in orde te brengen. Op die manier worden kosten achteraf vermeden want in de meeste gemeentes moeten al deze kosten door de eigenaar van het gebouw gedragen worden.

Sommige steden bieden u een premie maar deze dekt in heel wat gevallen bijlange niet al de kosten. Bovendien kunt u strenge controles krijgen mocht u denken deze werken uit te stellen, wat serieuze boetes als gevolg kan hebben.

Van herstel tot volledig nieuwe rioleringen

Sam-Demolition zorgt als vakman voor een professionele uitvoering van al uw rioleringswerken in en rond Zellik regio Vlaams-Brabant. Naast scheiding van oude rioleringen plaatsen wij ook volledig nieuwe rioleringen en voeren wij herstellingen uit indien deze groot genoeg zijn van omvang.

Voorkom vervelende geuren binnenshuis of op kantoor en kies voor een goede riolering die voor tientallen jaren probleemloos al uw afvalwater in de juiste richting loodst.

Mail of bel ons voor een offerte of maak een afspraak!