Contacteer ons!
contact
Afgraven en wegvoeren

Voorbereidende grondwerken voor uw project

Zowel graaf- als grondwerken behoren tot de bouwcyclus bij elk nieuwbouw- of renovatieproject. Deze werken zijn echt de basis van uw opdracht en bepalen mee het verdere goed of slecht verloop van de werken.

Wij prefereren een goed verloop en daarom zorgen wij bij Sam-Demolition steeds voor kwaliteit en betaalbare service. Onze prijzen zijn marktconform. Daarnaast bieden wij u ook heel wat extra garanties en verzekeringen waardoor u tijdens de werken volledig ingedekt bent tegen schade of problemen. Wij zorgen voor klantenservice van het hoogste niveau, ongeacht de grootte van uw project.

Kies er daarom voor om uw grondwerken in Vlaams-Brabant of de rest van Vlaanderen uit te laten voeren door een ervaren team dat beschikt over de juiste skills, ervaring en opleidingen. Op die manier loopt u heel wat risico’s op fouten of onregelmatigheden weg en kunt u ’s avonds ietsje beter slapen tijdens uw bouwwerken.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie aangaande onze grond- of sloopwerken. Wij staan u graag te woord met de nodige extra informatie of advies indien gewenst.