Contacteer ons!
contact
Eigen machines ter beschikking

Veilig en professioneel laten slopen door erkend sloopbedrijf

Naast bouwen is afbreken en slopen een even belangrijk onderdeel van het bouw- of renovatieproces. Daarom is het noodzakelijk bij soortgelijke werken een beroep te doen op een erkend en ervaren bedrijf dat perfect weet hoe uw project moet aangepakt worden. Op die manier loopt u zo goed als geen risico op schade of ongevallen en kunt u zorgeloos aan de heropbouw beginnen.

Sam-Demolition is het sloopbedrijf uit Zellik - regio Vlaams-Brabant - dat u van begin tot eind bijstaat bij alle werken. Zowel voor het slopen van bijgebouwen, ontmantelen van bedrijfspanden of renoveren van kantoren of privé-woningen zijn wij uw ideale partner.

Voor grote projecten werken wij met ervaren en zeer betrouwbare onderaannemers die net als ons garant staan voor service en kwaliteit. Ons rollend materieel bestaat uit eigen kranen, graafmachines en clarks zodat we hiervoor niet meteen op een andere leverancier beroep moeten doen. Op die manier bespaart dit heel wat tijd en veel kosten die niet moeten doorgerekend worden aan de klant.

Bovendien beschikken wij over de nodige certificaten en attesten die u de nodige veiligheidsgaranties bieden. Want veiligheid is voor ons een belangrijke voorwaarde om alle werken tot een goed eind te brengen.

Bel ons meteen of stuur ons een mailtje voor meer informatie of een offerte op maat!